Vorige Artikel 3 van 7 Volgende

DEGA Verkeersinfra

GRATIS

DEGA zorgt voor veiligheid op de weg. Door tijdens wegwerkzaamheden of evenementen duidelijkheid in de route te bieden en door het aanbrengen van permanente of tijdelijk markeringen.

Veiligheid, structuur en duidelijkheid. Hoofdthema’s, niet alleen in het dagelijks leven, maar ook  voor de weggebruikers. In een oogopslag worden door weggebruikers beslissingen genomen. DEGA zorgt voor veiligheid op de weg. Daar waar gewerkt wordt aan de weg, maar ook waar grote groepen bezoekers verwacht worden. DEGA biedt duidelijkheid in de route, door verkeersmaatregelen en/of door het aanbrengen van permanente of tijdelijke markeringen.

De geleverde oplossing:

De vraag was om communicatie onderling te hebben waarbij de afstand geen probleem was. Ook was de wens om inzicht te krijgen waar de mensen zich bevonden, en op een centraal punt een totaal beeld van alle ingezette verkeers regelaars te krijgen, waarbij er zo nodig ook contact opgenomen kon worden. Samen zijn we uit gekomen op de Inrico T-522a 4G portofoon, in combinatie met de meldkamer applicatie die door ons wordt geleverd. Samen veilig op pad !

De geleverde oplossing apparatuur:

  1. Portofoon's: Inrico T-522a 4G
  2. Meldkamer applicatie: Real PTT                                                           

Terug verkoop site

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2021 Combi-Com Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel