Artikel 3 van 5

Nobel Security Blokzijl

Nobel Beveiliging Blokzijl kiest voor VoIP portofoons met dispatch om de communicatie te verbeteren !! 

Combi-Com Telecom heef deze week VoIP portofoons T322a van het merk Inrico geleverd aan Nobel beveiliging Blokzijl. Het netwerk (real PTT) waar deze portofoons en de dispatch functie op werken is ook gerealiseerd door Combi-Com Telecom  

Nobel Beveiliging is een klein maar flexibel en landelijk werkend beveiligingsbedrijf, 

Dave Nobel heeft ruime ervaring in de beveiliging. Hij heeft voor zowel kleine als grote bedrijven, tot grote tevredenheid, diensten ingevuld.

Zoals: mobiele surveillant, winkelsurveillant, surveillant langs en op het spoorweg netwerk,hondengeleider en objectbeveiliger.

Nobel Beveiliging is zich bewust van de  toenemende criminaliteit, ook in het landelijke gebied. Met een groot assortiment aan diensten wil Nobel Beveiliging de schade, veroorzaakt door schadelijke invloeden vanuit of naar uw bedrijf, terugdringen.  

Door een intensieve samenwerking met diverse beveiligings bedrijven is Nobel Beveiliging ook in staat beveiligingsinstallaties en of brandmeldinstallaties te leveren en te installeren. Dit wordt vanzelfsprekend uitgevoerd door daartoe gekwalificeerd personeel.

 

www.nobelbeveiliging.nl

Nobel Beveilging is te bereiken op telefoonnummer: 06-53254033

E-mail adres: davenobel@live.nl

Postadres: Burgemeester Ten Cateweg 32 8356 HL Blokzijl

 

© 2019 - 2024 Combi-Com Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel