Artikel 2 van 5

GL Security

GL Security is een beveiligingsbedrijf, dat gespecialiseerd is in beveiliging van horeca en evenementen. GL Security is goedgekeurd door het Ministerie van Justitie onder nummer ND 2538.

Beveiliging bij evenementen is onmisbaar geworden. Het beveiligen van grotere groepen mensen kan veel risico’s met zich mee brengen.

Wij opereren als sfeerbeheerders, want we weten dat sfeer bepalend is voor een succesvol evenement: het samenspel tussen publiek, organisatie en performer. De sfeer is belangrijk en vaak bepalend voor het succes van een evenement. Wij zorgen dat alles rustig en veilig verloopt. Onze beveiligers zijn aanwezig in positieve zin, zijn servicegericht en dienen dan ook als gastheer/gastvrouw.

Zij treden preventief op en bij calamiteiten staan zij stevig in de schoenen, zijn verbaal sterk en handelen adequaat. Zij zorgen ervoor dat ongewenste bezoekers het terrein op een rustige manier verlaten.

Om de communicatie tussen de hulpverleners-beveiligers goed te waarborgen heef GL Security via Combi/Com Telecom meerdere VoIP portofoons aangeschaft. Ook voor hun meldkamer maken ze gebruik van de VoIP dispatch functie.

© 2019 - 2024 Combi-Com Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel