2021 stond volop in het teken van de coronaepidemie. Voor de evenementenbranche een ramp van ongekende omvang. Wij hebben slechts voor een beperkt aantal evenementen onze diensten kunnen en mogen aanbieden. In 2022 staan wij weer klaar om u te ondersteunen/adviseren bij de evenementen die wel georganiseerd gaan worden, of de evt. aankopen via ons bedrijf.


Nieuwsbrief 3 van 2022.

Ook in het 3e kwartaal van 2022 waren wij weer te vinden bij meerdere evenementen in het land. Erg fijn dat wij steeds meer organisatie´s kunnen ondersteunen met onze diensten en portofoons.

Ook op het gebied van Pusch to Talk weten steeds meer klanten onze verkoop afdeling te vinden. www.voip-telecom-verkoopsite.nl/

Klanten zijn altijd welkom bij Comb-Com Telecom om te ontdekt wat voor mogelijkheden wij in huis hebben. Meer informatie vindt u hierover onder de button "Verhuur & Verkoop".

Een van de bedrijven die bij ons materiaal heeft gekocht is, Goed Geregeld uit Rijssen.    


Aanpassing Logo bedrijfsauto:

De uitstraling van onze bedrijfsauto is verbeterd, Rekla Oost heeft de bestickering op de bedrijfsauto aangepast.

          


Nieuwe Portofoons:

​​Om aan de aanvragen van onze klanten te kunnen voldoen hebben wij ons assortiment met 20 nieuwe portofoons uitgebreidt: 10x PTT/VoIP portofoons en 10x UHF/VHF/DMR portofoons.

UHF/VHF/DMR portofoons


 • Feedback: 

Om onze diensten nog meer te verbeteren en aan te passen naar de wensen van onze klanten, vragen wij u om op onze verhuur-verkoop site een Enquête voor klantenfeedback    in te vullen. Als vast hartelijk dank voor het invullen, hierdoor kunnen wij onze diensten nog beter laten aansluiten op uw wensen.


Tablet: 

Voor onze afdeling verhuur hebben wij 2 nieuwe tablets aangeschaft, deze kunnen gebruikt worden om de Real PTT  portofoons zichtbaar te maken. De tablet's werken op WiFi of Hotspot.

Samsung Tablet Wifi/Hotspot


Nieuwe Evenementen: 

Wij zijn blij dat wij aan de volgende evenementen onze diensten en portofoons mogen leveren.

ADAC Rally Mittelrhein.

Juli 2022

Bloemen Corso Lichtenvoorde.

September 2022

Volksfeest Meddo

Juni 2022

www.combi-com.nl

De volgende nieuwsbrief zal in Oktober 2022 uit komen.

Team Combi-Com wenst u fijne zomermaanden !


Hier is dan nieuwsbrief 2 van 2022.

Langzaam beginnen organisatie´s en verenigingen weer met het organiseren van hun evenementen. Ook al is het soms niet meer zoals het was in 2020 voor corona. Een voorbeeld hiervan is de vergunning aanvraag, de eisen zijn op bepaalde vlakken fors aangepast.

Nieuwe klanten zijn ook altijd welkom bij Combi-Com Telecom om te ontdekken wat voor mogelijkheden we in huis hebben. "Verhuur & Verkoop"

Een bedrijf wat ons heeft gevonden is Andree Troost Safety &  Sound uit Almere.

ook nieuwe klanten zijn altijd welkom bij Combi-Com Telecom om te ondekken wat voor mogelijkheden we in huis hebben. "Verhuur & Verkoop"

www.combi-com.nl

 • Radio Chest Harnas voor Communicatiemiddelen:

  Het Radio Chest Harnas is een special ontwikkeld communicatie harnas voor hulpverleners en leidinggevenden zoals OvdG, OvdP en bevelvoerders.

  Het communicatie harnas heeft de mogelijkheid om veilig 2 portofoons te plaatsen zodat u gecontroleerd beide communicatiemiddelen kunt bedienen bij incidenten.

  De houders voor de portofoons zijn beveiligd voor verlies van uw communicatie middelen door verstelbare sluitingen.

  De radio Chest Harnas is een zeer compact en functioneel platform met aan de achterzijde voor het opbergen van documenten ruimte. 

 


 • Rally Foundation: Op 11 en 12 Maart hebben wij ondersteuning kunnen bieden aan de Zuiderzee Rally en de Drenthe Rally met ons push tot Talk systeem. ook zijn wij 27 Maart naar Sullingen duitsland geweest voor oriënterende gesprekken. 

 


 • Feedback: Om onze diensten nog meer te verbeteren of aan te passen is het nu mogelijk om op onze verhuur/verkoop site een  Enquête voor klantenfeedback   in te vullen.

 


 • Nieuwe T522a: Opnieuw 10 Inrico T522a portofoons gekocht voor de verhuur afdeling van ons bedrijf.


ADAC Rally Sulingen: Ook deze Rally gaat dit jaar ondersteuning krijgen van Combi-Com Telecom, door gebruik te maken van ons Push to talk systeem met dispatcher functie.

Een Push to talk systeem werkt net als onze mobiele telefoon via 3G/4G, en is al dan niet in een portofoon uitvoering te verkrijgen.

De volgende nieuwsbrief zal in Juli 2022 uit komen.


Hier is dan nieuwsbrief 1 van 2022.

Ook in 2022 hopen we wanneer de corona maatregelen het weer mogelijk maken dat het aanbod vaan evenementen weer toe neemt, en onze vaste klanten ons weer te vinden.

ook nieuwe klanten zijn altijd welkom bij Comb-Com Telecom om te ondekt wat voor mogelijkheden we in huis hebben. "Verhuur & Verkoop"

 • Nieuwe Website: Inmiddel hebben wij per 1-1-2022 als bedrijf onze nieuwe website in gebruik genomen. De bassis is neer gezet en zal de komende weken verder uit gebouwd worden, zodat het in zijn geheel aansluit op onze Verkoop en Verhuur Site.

www.combi-com.nl

 • S300: Op onze verkoop Site hebben wij nu ook de nieuwe S300 Inrico VoIP portofoon staan voor de verkoop, laat u eens informeren......

 • ICT: Vanaf 01-01-2022 gaan we ons nieuwe boekhoud programma gebruiken zoals al aangekondigd in onze vorige nieuwsbrief. Indien er vragen zijn over facturen of offerte's bel met: 06-54215120

 • Feedback: Om onze diensten nog meer te verbeteren of aan te passen is het nu mogelijk om op onze verhuur/verkoop site een Enquête voor klantenfeedback    in te vullen.

De volgende nieuwsbrief zal in April 2022 uit komen.

Veel Lees plezier,

Team Combi-Com


Dag Allemaal,

Hier is dan nieuwsbrief 4 van 2021. Met het corona virus op de terugweg merken we duidelijk dat klanten ons weer weten te vinden, en hun evenementen voorzichtig aan weer gaan plannen.

 • Met onze nieuwe partner Diggelvuur zijn we erg blij. Diggelvuur organiseert en ondersteunt evenementenorganisaties met aansprekende evenementen op het gebied van sport, cultuur en festivals. Samen met Combi-Com Telecom halen we het maximale uit uw evenement.   

   https://www.diggelvuur.nl/ 

 

 • Eerste nieuwe opdracht voor 2021 is ook binnen. Combi-Com Telecom leverd de communicatie bij de triatlon van Leeuwarden 14 Augustus 2021.

 • Combi-Com Telecom is begonnen met het vervangen van de KGuva1 door de KGd828. Dit zal gefaceerd gebeuren zodat eind vlg. jaar de hele Analoge/DMR floot zal bestaan uit 1 type portofoon. 

 • Om nog makkelijker met ons in contact te komen kan er nu ook gebruik worden gemaakt van een scan code. zoals hieronder is te zien.

Combi-Com Telecom

 • Combi-Com Telecom heef nieuw offerte/factuur programma aangeschaft te vervanging van het oude systeem. We zijn uitgebreid aan het testen met het programma voordat we het door voeren, en we zeker weten dat het aan onze wensen voldoet.

De volgende nieuwsbrief zal in Januari 2022 uit komen.

Veel Lees plezier,

 Team Combi-Com

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2019 - 2023 Combi-Com Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel