Archief


Nieuws:  14-4-2021

We verheugen ons er op dat de eerste evenementen organisatie's contact met ons opnemen om in het najaar hun evenement te organiseren. Echter door het verschuiven van evenementen van het voorjaar na het najaar zou de kans kunnen bestaan dat wij het gewenste materiaal/ondersteuning niet kunnen leveren.

De tip is dus op tijd aangeven wanneer er een evenement wordt georganiseerd en wat er voor nodig is. 06-54215120

info@combi-comverhuur-bestelsite.nl  

 

Nieuws:  24-1-2021

Bedrijfs film Combi-Com Telecom klik hier: FILM:

 

Nieuws:  01-1-2021

De COVID-19 pandemie is een bijzondere tijd met grote gevolgen voor individuen en de samenleving. Als gevolg van de door de overheid ingestelde maatregelen hebben onder andere evenementen geen doorgang kunnen vinden. Veel evenementenzorgorganisaties (EZO’s) hebben hun activiteiten niet of nauwelijks kunnen uitvoeren en de vraag rijst hoe evenementen en de evenementenzorg er uit gaan zien nu het organiseren van evenementen weer stapsgewijs wordt hervat.

De werkgroep Handreiking Evenementen Advies van GGD GHOR Nederland heeft in samenwerking met de Projectgroep Veldnorm Evenementenzorg en diverse veldpartijen een richtlijn ontwikkeld met handvatten hoe om te gaan met evenementenzorg in de coronatijd.

Combi-Com heeft de richtlijn ontvangen en zal deze voor haar eigen organisatie toepassen.

Tevens kan Combi-Com de organisaties van evenementen ondersteunen met advies met betrekking tot de inzet van personeel  en materiaal, zodat één en ander zo veilig mogelijk verloopt voor alle betrokkenen.

Informatie kan ingewonnen worden via e-mail:  analyse@combi-com.nl

 


Nieuws:  11-12-2020

        Na een jaar vol met onverwachte wendingen,
zorgen om gezondheid en het voortbestaan van menig levenswerk,
willen wij toch iedereen bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en de samenwerking die nog wel mogelijk was in het afgelopen jaar.
Laten wij hopen dat 2021 een jaar vol met gezondheid, voorspoed en geluk zal zijn.
Wij wensen iedereen ondanks alle regels toch een warme,

liefdevolle kerst en een uiteinde vol met knallende kurken.
 

Blijf allemaal gezond en hopelijk zien wij elkaar in 2021 snel weer!
Met vriendelijke groet,

Team Combi-Com


 

Combi-Com is uw partner op het gebied van communicatie en veiligheid, al jaren houden we ons bezig met ondersteuning van evenementen.

Nieuws:  02-11-2020 

De afgelopen week hebben wij in opdracht van Best Chauffeurs en logistiek een VoIP 4G communicatie netwerk opgeleverd. Bestaande uit T322a portofoons en een Dispatch. Best zal ze gaan gebruiken voor hun verkeersregelaars. Wij wensen hun veel plezier met hun aangeschafte communicatie middelen.

 Nieuws:

Nieuw communicatie netwerk

De afgelopen week hebben wij in opdracht van DEGA Rijssen verkeersinfra een VoIP 3G/4G communicatie netwerk opgeleverd. Bestaande uit T522A portofoons van het merk Inrico, en een dispatch account.


Nieuws:

Onze nieuwe VoIP portofoon voor de verhuur is binnen. Het is de Inrico T522a geworden.

De Inrico T522A K-Type is de opvolger van de Inrico T199 met het grote verschil dat deze opvolger geschikt is voor 4G LTE. Dit toestel kan zowel op het 3G als 4G netwerk gebruikt worden en is verder voorzien van Wifi, Bluetooth en GPS. Dit toestel is eenvoudig maar vooral extreem robuust zonder al teveel poespas welke uitstekend inzetbaar voor werkzaamheden waarbij recht toe aan communicatie van cruciaal belang is. Door zijn robuuste IP66 stof en waterdichte behuizing, en een eenvoudige bediening leent dit toestel zich ook perfect voor de verhuur of flexibele inzet van portofoons bij de meeste uiteenlopende werkzaamheden. Deze portofoon is voorzien van een zware 4000 Mah Li-ion accu waardoor deze meer dan 16 uur gebruikt kan worden en wel een standby tijd heeft van 120 uur!


Nieuws:

Combi-Com communicatie netwerken

De afgelopen week hebben wij in opdracht van de Mb beheersgroep een VoIP 4G communicatie netwerk opgeleverd. Bestaande uit portofoons en Mobilofoons van het merk Inrico.

Ook hebben wij Security Noord Nieuwenhuis voorzien van een VoIP 4g communicatie netwerk bestaande uit T526 portofoons van het merk Inrico, inclusief dispatch functie.  


Nieuws:

Om nog meer zicht te krijgen op uw evenement of project bied Combi-Com u nu de mogelijkheid om vanuit de lucht d.m.v een drone beelden te maken. Een medewerker van ons bedrijf heef de juiste papieren om hiermee te mogen vliegen en u maximaal te kunnen ondersteunen.

Informatie kan ingewonnen worden via e-mail:  analyse@combi-com.nl

 

© 2019 - 2024 Combi-Com Telecom | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel